m
Follow us

Gyakran Ismételt kérdések

Kérdése van? Ha itt nem talál választ, forduljon hozzánk bizalommal! 

 

Mikortól érkezhetünk, meddig kell a szállást elhagyni?

Vendégeinket szeretnénk felkészülten és tiszta nyaralókkal várni, ezért időre van szükségünk, hogy a nyaralókat rendbe tegyük a fogadásotokra. Ehhez kérjük, hogy 14:00 és 18:00 között érkezz, távozáskor pedig 10:00-ig add át a nyaralót.

Kérjük,  legalább egy órával az érkezésed előtt értesíts bennünket a 06 20 428 93345-ös telefonszámon, vagy messengeren, vagy e-mailben. 

Kell-e hoznunk ágynemút és törölközőt?

Nem szükséges, frissen vetett ágyakkal várjuk vendégeinket. Ágyneműt és törölközőt mi adunk. 

Van-e kávéfőző és vízforraló és mosógép?

Igen, van kávéfőző, mikro, vízforraló és mosógépünk is van. Konyháink minden szükséges konyhai berendezéssel fel vannak szerelve. 

MIlyen messze van a legközelebbi bolt?

Körülbelül 4 km-re vannak a nyaralók Békésszentandrás és Szarvas településekről.  Kerékpárral egyszerűen megközelíthetők, és Békésszentandrás település gyalogosan is elérhető, 10 perces sétával. Szentandráson két élelmiszerüzlet található. Egy Coop és egy kisbolt, amely 20:00-ig nyitva tart. Szarvason megtalálható minden nagy élelmiszer üzletlánc. 

Babaágyat tudnak-e biztosítani?

Igen, kettő db hordozható babaágyunk van. 

A hajó jogosítvány nélkül is vezethető?

Igen, vezetői engedély nem szükséges, de a hajókban kell lennie egy 18 év feletti, józan felnőttnek, aki képes a hajót irányítani és tisztában van a vízi KRESZ szabályaival. Kérjük, olvassák el az ezzel kapcsolatos menüpontot a weboldal alján!

Milyen mély a víz? Lehet a Körösben fürdeni?

Közvetlen a stég alatt 1.90m, míg a holtág közepén 3.50m mély. Ez két dolgot jelent: egyrészt csak úszni tudók menjenek a vízbe, másrészt elég mély ahhoz, hogy nyugodtan ugrálhattok fejest a mólóról. A víz biztonságos, hiszen nincs sodrása. Mindazonáltal körültekintően viselkedjetek a stégen, és a vízparton, vigyázzatok a kiskorú gyermekekre, illetve az úszni nem tudókra!

Lehet-e dohányzni a nyaralókban?

A nyaralókban szigorúan tilos dohányozni. Dohányozni csak az erre kijelölt helyen lehetséges az udvaron. kérjük, hogy a csikket ne dobáljátok el, sem az udvaron, sem az erdőben, sem a Körösbe!

Mi a teendő bármiféle probléma, műszaki hiba, kérdés esetén?

Ha bármilyen meghibásodást tapasztaltok, vagy kérdésetek van, hívjatok bennünket a 20/428-9345 telefonszámon, vagy írjatok messengeren. Azonnali megoldást igénylő probléma esetén rövid idő alatt személyesen is tudunk segíteni.