m
Follow us
VILLÁK, SZOBÁK, ELEKTROMOS HAJÓK

Két, csodálatos környezetben található 14 fős vízparti nyaralót kínálunk, teljeskörű felszereltséggel.

Két, csodálatos környezetben található vízparti nyaralót kínálunk. Az egyik villa Szarvason, a másik tőle néhány kilométerre, Békésszentandráson található. A nyaralók egyaránt magas felszereltségűek, tágasak, igényesen berendezett terekkel, szobákkal, hatalmas zöld kerttel, vízpartra néző terasszal és nappalival, saját stéggel, extrákkal, festői természeti környezetben. 

Kifejezetten gyermekes családok vagy baráti társaságok számára ajánljuk ezt a két szép villát. A nyugalmat kereső és az aktív programokra vágyók számára is ideális. Az ide látogató vendégek nem fognak csalódni! 

 

Fedezzék fel a Körös Holtág romantikáját, vonuljanak el a külvilágtól pár napra, élvezzék a tökéletes kikapcsolódást nálunk! 

Villa Békésszentandrás

A Villa Szentandrás a békésszentandrási keresztháti Holt-ág mentén, szántóföldek szomszédságában, közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A 44-es útról könnyen megközelíthető, Békésszentandrás település közvetlen szomszédságában található. A falu gyalogosan is megközelíthető, kerékpárral pedig csak néhány perc. Elegáns miliő, 12+2 főre méretezett, hatalmas terek, tágas szobák, csodálatos naplementék. 

DSC_1603

Villa Szarvas

A Villa Szarvas a Körös Holt-ág Bikazugi részén, háborítatlan környezetben helyezkedik el. Erdő és szántóföldek szomszédságában, közel az M44-es autópálya felhajtójához, a kerékpárút mellett, eléggé távol a várostól, és mégis közel. A 16 fős Villa Szarvas nemcsak gyermekbarát, hanem kutyabarát is egyben. A kertben ugyanis egy kutyakennelben biztonságban el tudod helyezni kedvencedet is. 

VILLA + PRÉMIUM ELEKTROMOS HAJÓK

 

A csónakokon, és a kajakon túl mindkét villához tartozik egy-egy 8-10  személyes, kisgéphajó vezető engedély nélkül is vezethető Bayliner Greencruzer elektromos hajó is. A kormányzást a gyerekek is kipróbálhatják.  Hajóinkhoz hasonló vízi járművek nem szelik a Holt-Körös vizeit.

 

A hajók használatát az ár tartalmazza. 

CSALÁDI NYARALÁS, BABABARÁT NYARALÓK

 
Igazi kikapcsolódást és élményt kínálunk az egész családnak!
 

Arra törekszünk, hogy a gyermekek felejtsék el a tabletet és a kütyüket a nálunk töltött idő alatt. Inkább szaladgáljanak a hatalmas udvaron, hintázzanak, mászókázzanak a kerti játszótéren, pancsoljanak a medencében, szerezzenek életreszóló élményeket. Menjetek együtt hajókázni, vagy kövessétek az Alföldi kéktúra vonalát és fedezzétek fel a Körös Holtág vadregényes zugait. Rossz idő esetén, a hatalmas teraszok alatt társasozhattok, hiszen rengeteg játékot találtok a nyaralókban. A környék számtalan gyermekeknek szóló látnivalót kínál. 

I am test text for Image with text shortcode.

RÓLUNK MONDTÁK

Vendégeink visszajelzései

Nagyon jól éreztük itt magunkat! A gyerekek most próbálták először a hajókázást, a kajakozást, óriási élményt volt ez nekik! Tiszta, igényes szállás, kedvesek a szállásadók, meg voltunk mindennel elégedve. Biztos, hogy visszajövünk!

Katalin, Fót

Köszönjük ezt a minden szempontból kellemes hetet, amit itt eltölthettünk. Örülünk, hogy rátaláltunk erre a nyaralóra, pontosan ilyet kerestünk, pontosabban ezt kerestük. Hibátlan a nyaraló, nagy és minden extrával felszerelt, barátságos és kifogástalan. A legjobb a hatalmas étkező, ahol összegyűlhettünk mindannyian. 

Péter, Budapest

Mi külföldön élünk, és nyárra kerestünk egy hétre Magyarországon vízparti nyaralót, ahol együtt lehet a család a nagyszülőkkel. Itt mindenki megtalálta a helyét, nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen, jövünk jövőre is. Ideálisak voltak a körülmények. Hálás vagyok Krisztina mindenre kiterjedő figyelmességéért.

Krisztina, Anglia